Reservihinta

kohteille, joiden odotettu tuotto on korkea, voidaan asettaa reservihinta. Reservihinta on kätketty minimihinta, eli minimisumma, jolla myyjä on halukas luopumaan tietystä erästä. Jos reservihintaa ei ole saavutettu huutokaupan päättyessä, niin kyseistä erää ei myydä pois.

Ostajille

Sinulle ilmoitetaan välittömästi, jos teet tuotteen reservihintaa alhaisemman tarjouksen. Tarjouksesi tulee näkyviin tarjouslokiisi.

Asettaessasi tuotteen reservihinnan ylittävän automaattitarjouksen ensimmäinen tarjouksesi vastaa aina automaattisesti kyseisen tuotteen reservihintaa.

Asettaessasi tuotteen reservihinnan alittavan automaattitarjouksen tarjouksesi tehdään aina täysimääräisenä, ja se asetetaan esille tarjouslokiisi.

Jos reservihintaa ei ole saavutettu huutokaupan päättyessä, niin kyseistä erää ei myydä pois.

Myyjille

Sinulta tiedustellaan halukkuuttasi reservihinnan määrittämiseen, jos asetat myytäväksi oletettavasti korkeatuottoisen kohteen.

Asettaessasi reservihintaa sinua pyydetään määräämään ehdoton minimihinta, jolla suostut kyseisen kohteen myymään. Huutokaupanpitäjämme tarkastavat minimihintasi ja päättävät sen hyväksymisestä. joten pyri antamaan realistinen summa.

Jos huutokaupanpitäjä hyväksyy reservihintasi, niin he myös kertovat kohteesi arvioidun tuottovälin. Tämä arvio esitetään kohteesi yhteydessä. Arvioitu hintaväli on ainoastaan viitettä antava, eikä sitä tule pitää takeena myyntikohteen todellisesta arvosta.

Jaa

Lataa Catawiki-huutokauppasovellus

Lataa App Storesta Lataa App Storesta