Et ole vielä vahvistanut sähköpostiosoitettasi

Taide ja Valokuvaushuutokauppa (Saksa)

Lisa Kok

asiantuntija Lisa Kok

Älä ohita mitään Taide ja Valokuvaushuutokauppa (Saksa)!

Vastaanota viikoittainen eräluettelo sähköpostitse

Edelliset huutokaupat

Katso korkeimpia tarjouksia edellisissä Taide ja Valokuvaushuutokauppa (Saksa) kohteissa

Lisää

Tämän viikon huutokaupat

Tiistai 23 Tammikuu

Keskiviikko 24 Tammikuu

Torstai 25 Tammikuu

Perjantai 26 Tammikuu

Lauantai 27 Tammikuu

Sunnuntai 28 Tammikuu

Taide ja Valokuvaushuutokauppa (Saksa)

Catawikin Saksalainen Taide- ja Valokuvaushuutokauppa sisältää maalauksia jotka ovat ottaneet vaikutteita expressionismista ja realismista, ja jotka on taltioitu monien kuuluisien Saksalaisten taiteilijoiden toimesta. Tämän kohteen Saksalainen nykytaide vaihtelee laajalti perustuen tekniikkaan ja tyyliin. Kokoelmamme sisältää myös asiaanliittyviä esineitä kuten galleria-albumeita ja kokoelman alkuperäisiä töitä. Teokset huutokaupataan joko yksittäisinä töinä tai sarjana riippuen huutokauppalistauksesta. Monet Saksalaiset taidelistaukset ovat 1900-luvun puolivälistä nykyaikaan asti. Catawikin Saksalaisen Taiteen ja Valokuvauksen huutokaupassa voit selata läpi monivivahteisen valikoiman löytääksesi makuusi sopivia kohteita. Listamme ovat tarkoin valvotut ammattimaisten huutokaupanpitäjien toimesta taataksemme laatukohteita ja sujuvan osto- ja myyntikokemuksen. Arvostamme vierailijoidemme ainutlaatuista mieltymyksiä, joten teemme kaikkemme taataksemme laatulistauksia ja erinomaisen asiointikokemuksen. Kirjaudu jo tänään ja aloita lempitaiteesi huutaminen!

Älä ohita mitään Taide ja Valokuvaushuutokauppa (Saksa)!

Vastaanota viikoittainen eräluettelo sähköpostitse

Aiemmat huutokauppatulokset

Osta & myy erityislaatuisia kohteita huutokaupoissamme
Kaikki huutokaupat

Estetty

Oikeutesi tehdä tarjouksia on kumottu erääntyneestä maksusta johtuen. Et voi enää tehdä tarjouksia.

Kun maksusuorituksesi on käsitelty, oikeutesi tehdä tarjouksia palautetaan välittömästi. Huomaathan: jos valitset manuaalisen siirron, maksusi käsittelyssä ja tarjoustenteko-oikeuksiesi palauttamisessa voi mennä jopa 2 arkipäivää. Siksi suosittelemme käyttämään yhtä maksunäytöllä olevista suorista maksutavoista.

Klikkaa tästä maksaaksesi

X
Etkö ole vielä rekisteröitynyt?
Luomalla ilmaisen Catawiki-käyttäjätilin pystyt tekemään tarjouksia yli 35,000 viikottain huutokaupattavasta kohteestamme.
tai Kirjaudu sisään

Älä enää koskaan jätä erityistuotteita sivu suun!

Catawiki myy pois 30 000 erityistuotetta joka viikko. Anna sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle ilmaisia päivityksiä erityistuotteistamme sekä mahtavia alennuksia.

En ole kiinnostunut erityistuotteista tai alennuksista