Et ole vielä vahvistanut sähköpostiosoitettasi
×

James Bond auction

Barbara Bieshaar

asiantuntija Barbara Bieshaar

Lähetä viesti

Barbara Bieshaar

Asiantuntija Barbara Bieshaar

Lähetä viesti

Päättyy Sunnuntai klo 20:00 lähtien Päättyy Sunnuntai klo @@TIME@@ lähtien

Omat suosikkieräni (James Bond auction) / Hakutulokset

Käy kohteessa omat suosikkieräni nähdäksesi kaikki suosikkieräsi.

close to reserve price!
close to reserve price!

Suodattimet Näytä tulokset 20 / 20 erät

Pohjahinta

Kuljetus

Tämän viikon huutokaupat

Ikonisten lelujen ja elokuva -merchandisen huutokauppa

Oletko intohimoinen elokuvien ystävä? Etsitkö jatkuvasti uusia elokuvamaailman muistoesineitä? Hanki siis liput ensi-iltaan saman tien ja katsasta Catawikin laaja elokuvamuistoesineiden valikoima. Tee tarjouksia Star Warsin Anakin Skywalkerin valomiekasta, James Bondin auton pienoismallista tai Marilyn Monroen vuosikirjakuvasta. Tarjoamme joka viikko kaikkein upeinta filmille tallennettua elokuvakalustoa. Täältä löydät myös Walt Disneyn hahmojen pienoismalleja, jotka kattavat Mikin ja kavereiden lisäksi nykyisin myös Marvelin, Star Warsin ja Pirates of the Caribbeanin hahmot. Tarvitsetko lisää elokuvaklassikoiden julisteita omaa teatteriasi varten? Tämän kauempaa ei tarvitse etsiä, sillä voit tehdä niistä tarjouksia Catawikin sivustolla. Sen enempää huutokauppamme kuin kokoelmasi ei ole täydellinen ilman elokuva-autojen pienoismalleja, joihin lukeutuvat muun muassa “Paluu tulevaisuuteen” -sarjan DeLorean sekä “Yön ritarin” batmobiili. Catawikin elokuvamuistoesineiden huutokaupan ansiosta Tom Cruisen elokuvien julisteiden löytyminen ei ole tehtävänä enää lainkaan mahdoton!

Älä ohita mitään Ikonisten lelujen ja elokuva -merchandisen huutokauppa!

Vastaanota viikoittainen eräluettelo sähköpostitse

Aiemmat huutokauppatulokset

Osta & myy erityislaatuisia kohteita huutokaupoissamme
Kaikki huutokaupat

Estetty

Oikeutesi tehdä tarjouksia on kumottu erääntyneestä maksusta johtuen. Et voi enää tehdä tarjouksia.

Kun maksusuorituksesi on käsitelty, oikeutesi tehdä tarjouksia palautetaan välittömästi. Huomaathan: jos valitset manuaalisen siirron, maksusi käsittelyssä ja tarjoustenteko-oikeuksiesi palauttamisessa voi mennä jopa 2 arkipäivää. Siksi suosittelemme käyttämään yhtä maksunäytöllä olevista suorista maksutavoista.

Klikkaa tästä maksaaksesi

X
Etkö ole vielä rekisteröitynyt?
Luomalla ilmaisen Catawiki-käyttäjätilin pystyt tekemään tarjouksia yli 35,000 viikottain huutokaupattavasta kohteestamme.
tai Kirjaudu sisään

Älä enää koskaan jätä erityistuotteita sivu suun!

Catawiki myy pois 30 000 erityistuotetta joka viikko. Anna sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle ilmaisia päivityksiä erityistuotteistamme sekä mahtavia alennuksia.

En ole kiinnostunut erityistuotteista tai alennuksista