Et ole vielä vahvistanut sähköpostiosoitettasi
×
  1. Catawiki
  2. Jalokivet
  3. Jalokivihuutokauppa

Jalokivihuutokauppa

Lara Geijsen

Huutokaupan pitäjä Lara Geijsen

Lähetä viesti

Lara Geijsen

Asiantuntija Lara Geijsen

Lähetä viesti

Päättyy tänään klo 20:00 lähtien Päättyy tänään klo @@TIME@@ lähtien

Omat suosikkieräni (Jalokivihuutokauppa) / Hakutulokset

Käy kohteessa omat suosikkieräni nähdäksesi kaikki suosikkieräsi.

Tämän viikon huutokaupat

Jalokivihuutokauppa

Timantteja, rubiineja, safiireja ja smaragdeja; niitä ja monia muita löydät arvokivien harrastajien suosikkihuutokaupassa! Catawikin jalokivihuutokauppojen myyntierät ovat tulvillaan upeita jalokivivalikoimia, jotka pitävät sisällään taidokkaasti hiottuja timantteja, syvänvihreitä smaragdeja sekä jalokivifiguriinejä! Jalokivihuutokauppamme tarjoavat valikoiman kaikenkokoisia, -muotoisia ja -painoisia jalokiviä; löydät täältä taatusti etsimäsi! Meillä on tarjolla jalokiviä kaikkialta maailmasta, aina Intiasta Marokkoon ja Kiinasta Brasiliaan. Meillä on valtava valikoima jalokiviä useissa häikäisevissä väreissä. Myyntierät sisältävät niin yksittäisiä kiviä kuin kivisarjojakin, hiottuina ja hiomattomina. Catawikin ainutlaatuiset jalokivihuutokaupat tarjoavatkin verrattoman kattavan keräilyesinevalikoiman! Varmista siis, että sinultakin löytyy ilmainen Catawiki-käyttäjätili, sillä valtava aarrekammio täynnä upeita jalokiviä odottaaa sinua.

Älä ohita mitään Jalokivihuutokauppa!

Vastaanota viikoittainen eräluettelo sähköpostitse

Aiemmat huutokauppatulokset

×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

Estetty

Oikeutesi tehdä tarjouksia on kumottu erääntyneestä maksusta johtuen. Et voi enää tehdä tarjouksia.

Kun maksusuorituksesi on käsitelty, oikeutesi tehdä tarjouksia palautetaan välittömästi. Huomaathan: jos valitset manuaalisen siirron, maksusi käsittelyssä ja tarjoustenteko-oikeuksiesi palauttamisessa voi mennä jopa 2 arkipäivää. Siksi suosittelemme käyttämään yhtä maksunäytöllä olevista suorista maksutavoista.

Klikkaa tästä maksaaksesi

Älä enää koskaan jätä erityistuotteita sivu suun!

Catawiki myy pois 30 000 erityistuotetta joka viikko. Anna sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle ilmaisia päivityksiä erityistuotteistamme sekä mahtavia alennuksia.

En ole kiinnostunut erityistuotteista tai alennuksista