Et ole vielä vahvistanut sähköpostiosoitettasi

Nykytaiteen Huutokauppa (Ranska)

Meklarit

Lisa Kok

Meklarit Lisa Kok

Aude Fonlupt

Meklarit Aude Fonlupt

Älä ohita mitään Nykytaiteen Huutokauppa (Ranska)!

Vastaanota viikoittainen eräluettelo sähköpostitse

Edelliset huutokaupat

Katso korkeimpia tarjouksia edellisissä Nykytaiteen Huutokauppa (Ranska) kohteissa

Lisää

Tämän viikon huutokaupat

Nykytaiteen Huutokauppa (Ranska)

Oletko ihastunut kauniisiin Ranskalaisiin maalauksiin ja etsit poikkeuksellista taidetta Ranskalaisen Taiteen kokoelmaasi? Catawikin Ranskalaisen Nykytaiteen Huutokauppa mahdollistaa myös vähemmän tunnettujen taiteilijoiden maalauksien ja kuvien myynnin ja oston. Tämän huutokaupan kohteet ovat ottaneet vaikutteita impressionismista, expressionismista ja divisionismista tunnetuilta Ranskalaisilta taiteilijoilta kuten Marc Chagall, Isabel Mahe, mukaanlukien monia muita. Listamme tarjoavat maalauksia 1900-luvun puolivälistä alkaen, sisältäen töitä jotka ovat viimeaikaisia, jopa 2000-luvulta. Monet näistä taideteoksista tulevat kuvien ja laatukuvauksien kanssa, taaten työlle tastatietoa. Ehkä sinulla on mielenkiintoisia Ranskalaisia maalauksia myytävänä? Merkittävät mahdollisuudet odottavat Catawikissa! Kirjaudu jo tänään aloittaaksesi Ranskalaisten mestariteoksien huutaminen!

Älä ohita mitään Nykytaiteen Huutokauppa (Ranska)!

Vastaanota viikoittainen eräluettelo sähköpostitse

Aiemmat huutokauppatulokset

Kaikki huutokaupat

Estetty

Oikeutesi tehdä tarjouksia on kumottu erääntyneestä maksusta johtuen. Et voi enää tehdä tarjouksia.

Kun maksusuorituksesi on käsitelty, oikeutesi tehdä tarjouksia palautetaan välittömästi. Huomaathan: jos valitset manuaalisen siirron, maksusi käsittelyssä ja tarjoustenteko-oikeuksiesi palauttamisessa voi mennä jopa 2 arkipäivää. Siksi suosittelemme käyttämään yhtä maksunäytöllä olevista suorista maksutavoista.

Klikkaa tästä maksaaksesi

X
Etkö ole vielä rekisteröitynyt?
Luomalla ilmaisen Catawiki-käyttäjätilin pystyt tekemään tarjouksia yli 35,000 viikottain huutokaupattavasta kohteestamme.
tai Kirjaudu sisään

Älä enää koskaan jätä erityistuotteita sivu suun!

Catawiki myy pois 30 000 erityistuotetta joka viikko. Anna sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme sinulle ilmaisia päivityksiä erityistuotteistamme sekä mahtavia alennuksia.

En ole kiinnostunut erityistuotteista tai alennuksista